Stylage filler och Revolax- för läppar, näsa, volym till kindben djupa veck

Stylage  är tredje (=senaste) generationen hyaluronsyra-filler. Det är en CE-märkt filler som uppfyller EU’s krav på säkerhet och hälsa.
Alla typer av Stylage filler innehåller dessutom anti-oxidanten mannitol som ger fillern längre hållbarhet och motverkar allergiska reaktioner.
Hos oss får du ett bra erbjudande på priset men vi prutar aldrig på kvaliteten!

Se våra priser på fillerbehandlingar och alla erbjudanden på Bokadirekt!

Läppförstoring med filler för ett vackert, naturligt resultat

Den nya trenden inom skönhetsbehandlingar är att eftersträva ett vackert, naturligt resultat. Stylage  filler ger mjuka, fylliga läppar och naturlig känsla.  Stylage Special Lips är en filler speciellt utformad för läppförstoringar, vi rekommenderar Specila Lips eller Stylage M/L med lidokain i sprutan för en smärtfri läppförstoring – läppar är känsliga! Vi utgår  från den naturliga formen och dina önskemål; Se våra före- och efterbilder! Oavsett om du vill få  volym i läpparna eller bara förstärka läppkonturen är Stylage filler ett bra val. Läs mer om priser och aktuella erbjudanden på vår Bokadirekt.

Läs mer om läppförstoring.

Läppförstoring med naturligt resultat

Filler för att fylla djupa veck eller ge volym till kindben och haka.

Djupa veck och linjer kan fyllas ut med filler, som veck från näsa till mun (nasolabialveck) och veck från mun till haka (marionettlinjer). Även djupare rökrynkor kan fyllas med filler. Vi rekommenderar Stylage Medium och Large. En fillerbehandling som ger volym till kindbenen ger ett lätt ansiktslyft och en mer v-formad profil, liksom volym till haka. Stylage XL är en filler med stora molekyler som skulpterar och ger mest volym men du kan även välja Large eller Medium för mindre volym.

Filler för jämnare näsprofil

Ojämnheter på näsryggen, bockar eller fördjupning vid näsroten  kan jämnas ut med filler. Vi rekommenderar Stylage M med lidokain i sprutan för en smärtfri filler-behandling.
Vill du istället höja nästippen, Barbie Nose, eller  få en allmänt rakare näsrygg  är trådlyft med PDO-tråd ett alternativ än behandling med filler. Läs mer under fliken Trådlyft- Softlift.

Mjuka fylliga läppar
med naturlig look – Stylage M