Stylage filler- för läppar, näsa, volym till kindben djupa veck

Stylage  är tredje (=senaste) generationen filler av hyaluronsyra. Den är CE-märkt, dvs. uppfyller alla EU’s krav på säkerhet och hälsa.
Stylage innehåller dessutom anti-oxidanten mannitol som ger längre hållbarhet och motverkar allergiska reaktioner.
Vi köper vår filler från auktoriserade återförsäljaren i Sverige. Hos oss får du ett bra erbjudande på priset men vi prutar aldrig på kvaliteten!

Se priser och alla erbjudanden på Bokadirekt

Mjuka fylliga läppar

Den nya trenden inom skönhetsbehandlingar är att eftersträva ett vackert, naturligt resultat. Med Stylage  får du mjuka fylliga läppar med naturlig känsla.  Stylage Special Lips är speciellt utformat för läppförstoringar, vi rekommenderar Specila Lips eller Stylage M/L med lidokain i sprutan för en smärtfribehandling – läppar är känsliga! Vi utgår  alltid från den naturliga formen och dina önskemål; Se våra före- och efterbilder! Oavsett om du vill ha mycket eller lite volym i läpparna eller bara förstärka läppkonturen är Stylage ett bra val. På vår Bokadirekt hittar du priser och aktuella erbjudanden på behandlingar med Stylage filler.

Läs mer om läppförstoring.

Läppförstoring med naturligt resultat

Förbättra näsans profil.

Med Stylage M kan näsryggen få en rakare profil då ojämnheter från bockar på näsan eller försänkningar vid näsroten jämnas ut. Vi rekommenderar Stylage M med lidokain i sprutan för en smärtfri behandling.
För att höja nästippen och/eller få en rakare näsrygg (Barbie Nose) hittar du  behandlingen under trådlyft för näsa.

Djupa veck och linjer, volym till kindben

Med  Stylage Medium och Large jämnas djupa vek och linjer ut, som Marionettlinjerna – från munnen till hakan, och Nasolabilveck – från näsan till munnen.
Stylage XL för volym till kindben ger ett lätt lyft för ansiktet  och en mer v-formad profil. Du kan även välja M eller L för lite mindre volym.

Mjuka fylliga läppar
med naturlig look – Stylage M