Prostrolane

Prostrolane – Ny injektionsbehandling – För dubbelhaka och kroppsfett. Behandla tear trough, påsar- och mörka ringar under ögonen.

Prostrolane är en serie produkter med ny teknik som baseras på peptider, proteiner som stimulerar produktion av kollagen och därför används i anti-age produkter.

Se alla våra erbjudanden och paketpriser på Bokadirekt!

Prostrolane Inner B – minska fett i dubbelhaka, fettsamlingar på kroppen och celluliter.

Vid snabb minskning av fettlager kan huden efteråt bli slapp men då peptiderna samtidigt stimulerar produktion av kollagen återfår huden stramhet och fasthet. Behandling med Prostrolane Inner B är mindre smärtsam och ger mindre blåmärken och svullnad än tidigare preparat för fettreducering.

Prostrolane Natural B – tear trough, fyll rynkor och veck

Prostrolane Natural B är en smidig, något tunnare filler med anti-aging effekt. Den passar utmärkt för att fylla ut veck vid näsa och mun, kråksparkar, rökrynkor eller arga rynkan – och för att behandla fördjupningar under ögat, tear trough. För bästa resultat rekommenderas två behandlingar med två veckors mellanrum.

Prostrolan Inner B SE – påsar (fettdepåer) under ögonen.

Prostrolane Inner B SE är specialdesignat för fettreducering i det känsliga området kring ögonen. Vi rekommenderar två behandlingar med en veckas mellanrum.

Prostrolane Blanc B – mörka områden under ögat, pigmentfläckar och melasma

Prostrolane Blanc B motverkar pigmentering, ger huden lyster och jämnar ut hudton. Då peptiderna stimulerar produktion av kollagen ger Prostrolane Blanc B även en effekt av hudföryngring så att tunna rynkor och veck slätas ut.