Trådlyft- Ansiktslyft, Barbie nose, Cat eyes

Ansiktslyft, ett icke-kirurgiskt ansiktslyft som ger resultat på en gång och håller upp till 1 år!

F. Imanuell har lång erfarenhet av ansiktslyft med PDO-tråd, en kirurgisk tråd  som efter 3-5 månader absorberas av kroppen. Vi rekommenderar vårt  Lower face lift som görs med sex stycken stora PDO- trådar med hullingar. Ansiktslyft med PDO-tråd ger ett lyft över käklinjen som gör att käklinjen får en tydligare och mer ungdomlig profil. Ett trådlyft påverkar också veck från munnen till hakan (marionettlinjer) och veck från näsan till munnen som slätas ut. PDO-tråden stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin – proteiner som ger huden fasthet och smidighet – vilket gör att trådlyftet håller även sedan PDO-tråden tagits upp av kroppen. Ansiktslyft med PDO-tråd görs med bedövning (injektioner av lidokain). Hållbarheten är ca ett år men trådlyftet kan även hålla längre ( individuellt).

Vi rekommenderar: Ansiktslyft med sex stora PDO-trådar med hullingar för 5000kr.
Ring 070- 664 70 87 så svarar vi på dina frågor om trådlyft. Välkommen!

Se alla våra erbjudanden och paketpriser på Bokadirekt!

ANSIKTSLYFT – Lower face lift

Ett ansiktslyft med tre stora trådar på var sida av ansiktet som ger

  • förbättrad kontur över käklinjen
  • planar ut linjer från mun (marionettlinjer) och linjer från näsa (nasolabialveck).
  • Boka vårt erbjudande på Bokadirekt: Ansiktslyft med sex stora PDO-trådar med hullingar: 5000 kr.

Trådlyft för NÄSA – BARBIE NOSE

 PDO-tråd kan förbättra näsprofilen så att en nedåt lutad nästipp lyfts och näsryggen får en rakare profil. För modellen ”Barbie nose” är  trådar nu ett alternativ till kirurgi. Är du intresserad av ett trådlyft för näsa ska du först boka en tid för konsultation (kostnadsfritt) där du får råd om lyft med tråd passar för din näsa.

Näslyft med PDO-tråd

Trådlyft för ögonbryn – CAT EYES

Med ett lyft av det yttre av ögonbrynet skapas modellen Cat eyes där ögonbrynet yttre spets vinklas upp  vilket blivit en het trend för vackra ögon med ett mer ”orientaliskt” utseende. Om du är intresserad av ett trådlyft för ögonbrynen ska du först boka in en konsultation ( kostnadsfri). Hållbarheten på ett trådlyft för ögonbryn varierar.