Trådlyft- Threadlift- Softlift

Ansiktslyft, Cat Eyes (foxy eyes) Barbie nose, bröstlyft och behandlingen av läppar – med PDO-tråd

PDO-tråden är en kirurgisk tråd som använts under mer än tjugo år bl.a. inom kärlkirurgi. Tråden, som efter c a 3-5 månader absorberas av kroppen, stimulerar hudens egen produktion av kollagen – det protein som ger vävnad stadga och hållfasthet.

ANSIKTSLYFT
Ett lower-face-lift med 2-3 trådar på var sida av ansiktet ger en förbättrad kontur över käklinjen och planar också ut linjer från mun  och näsa. Resultatet av lyftet syns omedelbart och det håller i sig upp till 10-12 månader.

CAT EYES / ÖGONBRYNSLYFT
Med ett lyft av det yttre av ögonbrynet skapas modellen Cat eyes, den senaste trenden inom skönhetsbehandlingar. Ett allmänt lyft av ögonbrynen ger ett mera vaket och utvilat utseende.

BRÖST
Genom hormonella förändringar och åldrande kan brösten bli mjukare och slappare. En behandling med PDO-trådar ger tillbaka fasthet och stadga till brösten då trådarna stimulerar produktionen av kollagen.

LÄPPAR
Läpparna, precis som vår hud, påverkas av solens UV-strålar, rökning och vårt naturliga åldrande. En behandling med korta PDO-trådar kan ge stadga och fräschet till läppar som blivit tunna, rynkiga och torra.

NÄSA
PDO-tråd kan förbättra näsprofilen både genom att man lyfter nästippen och att tråd läggs efter näsryggen. Ofta kallas modellen med rak näsrygg och uppåtsträvande nästipp ”Barbie nose”, där trådar nu är ett alternativ till kirurgi.

Under Vanliga frågor hittar du mer information om trådlyft och vad du bör tänka på före- och efter behandlingen.

Ansiktslyft | Beautyface | Stockholm