Boka vårt senaste erbjudande på filler; Revolax 1 ml med lidokain!

Revolax är en högkvalitativ filler från Sydkorea. Boka en fillerbehandling för läppförstoring, volym till kinder och haka eller för att fylla djupare linjer och veck. Din behandling blir smärtfri då Revolax filler innehåller lidokain. Boka 1 ml och bestäm på kliniken vilket område du vill behandla.

1 ml Revolax 1800 kr

Provat Profhilo? Ejal 40 har samma egenskaper, injiceras i fyra punkter för biorevitalisering av huden.

Ejal 40 är en injektionsbehandling som föryngrar huden. Ejal40 stimulerar hudens egen förmåga att bilda kollagen och elastin. Med ålder förlorar vår huden kollagen och elastin och huden blir tunnare, slapp och rynkig. Ejal 40 sätter igång en process av hudföryngring som stärker och stramar upp huden. Vi rekommenderar två behandlingar med en månads mellanrum, för en starkare, fräschar och mer ungdomlig hud.

Ejal40 1800 kr

  • Erbjudande Profhilo 2 behandlingar 5000:- 

    Behandla ansikte eller hals med 2 behandlingar eller behandla ansikte + hals vid ett tillfälle. Återfå fashet i huden med Profhilo som aktiverar hudens egen produktion av kollagen, som ger fasthet,  och elastin, som ger smidighet.

Minska dubbelhaka med Belkyra (deoxicholsyra) som förstör fettceller under huden

Belkyra är ett läkemedel som förstör fettceller. Fett som samlats under hakan är ofta svårt att komma åt med t.ex. träning. Belkyra (deoxicholsyra) injiceras lokalt under hakan och kommer att minska mängden fett med mellan 10-40%. Beroende på hur mycket fettceller som ska minskas behöver behandling med Belkyra vanligen upprepas efter ca en månad, tills fettmängden minskats. Observera: Om du är gravid eller ammar ska du inte göra en behandling med Belkyra.
(Ett alternativ till Belkyra är Prostrolane Inner B som inte förstör fettceller utan minskar dem och med hjälp av peptider även stramar upp huden).

Belkyra 6000kr

  • Erbjudande Filler 1 ml Stylage M 2500  (bedövning med emla kräm)

  • Erbjudande Botox 2 områden + 1 ml Stylage M 4500 kr

  • Erbjudande Botox pannan  1200:-

Ansiktslyft med PDO-tråd

Ett ansiktslyft med PDO-tråd ger ett lyft över käklinjen och kindbenen, ett mjukt ansiktslyft som förbättrar profilen. PDO-tråden är en kirurgisk tråd som kommer att tas upp av kroppen inom 3-5 månader. Tråden stimulerar vävnaden att producera kollagen, ett protein som ger huden dess fasthet och som gör att ansiktslyftet håller upp till ett år – eller mer, detta är individuellt.
Ett ansiktslyft med PDO-tråd är den bästa behandlingen för att få tillbaka en mer ungdomlig ansiktsform där käklinje och kindben framhävs. Den passar dig som är från yngre medelålder till något äldre.
Som alla behandlingar som görs med nålar kan svullnad och blåmärken uppstå dagarna efter behandling men försvinner sedan naturligt. Planera därför in ditt ansiktslyft med PDO-tråd så att du kan ta det lugnt efteråt, inte ska resa bort och inte ska arbeta med tunga lyft.

Ansiktslyft med 6 trådar 6000 kr