30/11 – Black Friday pris på behandlingar med Stylage filler och Botox. 20% rabatt.

 • Erbjudande Filler 1 ml Stylage M 2500  (bedövning med emla kräm)

 • Erbjudande Botox 2 områden + 1 ml Stylage M 4500:-

 • Erbjudande Botox pannan  1200:-

 • Erbjudande Belkyra 7000 :-
  Mot dubbelhaka

 • Erbjudande Trådlyft vid köp av minimum 6 stora trådar: 1000:-/ stor tråd
  Boka Trådlyft- Ansiktslyft och skriv ”6 trådar” i rutan Notering för paketpriset.

 • Erbjudande Profhilo 2 behandlingar 5000:- 

  Behandla ansikte eller hals med 2 behandlingar eller behandla ansikte + hals vid ett tillfälle. Återfå fashet i huden med Profhilo som aktiverar hudens egen produktion av kollagen, som ger fasthet,  och elastin, som ger smidighet.

Plasma Pen behandling- minska hängande ögonlock, ta bort rökrynkor och skin tags

Med Plasma Pen kan du behandla hängande ögonlock, påsar under ögonen, skin tags, rökrynkor – och mycket mer ( läs om behandlingsområdena på vår Bokadirekt). Den fina plasmastrålen träffar huden helt ytligt, i det yttersta hudlagret, och skadar inte djupare hudlager. På varje punkt som strålen träffat bildas först en liten brun punkt, en liten sårskorpa, och där kommer huden att dra ihop sig och därmed stramas upp. Läkningsprocessen sker på ca en vecka, planera in din Plasma Pen behandling så att du ger tid för läkning. Området som behandlats ska inte utsättas för solljus och därför är vintermånaderna bäst för behandling med Plasma Pen.
Vanligen räcker det med en behandling men behandlingen kan behöva upprepas om det är mycket hud som ska stramas upp. Resultatet håller därefter i flera år.