P-shot: PRP- behandling för män

F. Imanuell har utbildning och certifikat för P-shot, vi har haft behandlingen sedan 2019 och vi har därför stor erfarenhet av P-shot.

P-shot  är en PRP- behandling (Platelet- Rich- Plasma) där man drar nytta av tillväxtfaktorer i våra blodplättar (trombocyter) som läker vävnad, ger cellförnyelse och skapar nya blodkärl så att blodcirkulationen i det område som behandlas förbättras. PRP används medicinskt inom ortopedi,  idrottsmedicin, gynekologi och urologi.

Med P-shot hos F. Imanuell behandlas

  • EREKTIONSPROBLEM
  • OELASTISK HUD
  • SMÄRTA (Beror ofta på ärrbildning efter inflammationer)
  • PEYRONIES SJUKDOM (Böjd penis)

P-shot kan också  i vissa fall ge

  • FÖRBÄTTRAD SEXUELL LUST OCH UTHÅLLIGHET

Behandlingen börjar med att lite blod tas (som ett blodprov) som centrifugeras för att få fram Platelet-Rich-Plasma där mängden blodplättar är högre än i vårt blod. Koncentrationen av blodplättar i PRP gör att processen med cellförnyelse och nybildning av blodkärl förstärks. Då det är ditt eget blod som används finns ingen risk för allergiska reaktioner eller den typ av biverkningar som läkemedel kan ge.
P-shot genomförs med lokalbedövning, det gör inte ont. P-shot upprepas helst två gånger med 1 månads mellanrum. Resultatet brukar märkas efter ca 3 veckor och kan hålla upp till 18 månader.

Har du allmänna frågor om P-shot går det också bra att ringa oss på
070 664 70 87.

På F. Imanuell Estetisk klinik har vi utbildning för- och  lång erfarenhet av att arbeta med PRP-behandlingar, vi är utbildade och  certifierade för P-shot. Har du allmänna frågor om P-shot? Hör av dig till oss på 070-6647087.

PRP - Platelet Rich Plasma