Profhilo – injektionsbehandling för hudföryngring. Ger smidighet och fasthet till huden.

Profhilo är en injektionsbehandling för ansikte och hals som stärker huden, gör den stramare och motverkar slapphet. Profhilo är en flytande filler med hög koncentration av hyaluronsyra som ger fukt men inte volym. Profhilo aktiverar fibroblaster i huden som i sin tur aktiverar bildandet av två proteiner som är viktiga för att hålla huden ”ung och fräsch”: Kollagen och Elastin.  Profhilo injiceras punktvis, i fem punkter, och sprider sig i vävnaden Två behandlingar med en månads mellanrum rekommenderas.

Profhilo 2 behandlingar 5000 kr

Ejal40- ny injektionsbehandling för fastare, föryngrad hud

Ejal 40 har liknande egenskaper som Profhilo. Ejal 40 stimulerar hudceller att producera proteinerna kollagen och elastin. Kollagen bildar starka fibrer som ger huden fasthet och elastin bildar elastiska fibrer som gör huden smidig. Behandling med Ejal40 sätter igång en process som hjälper huden att återfå styrka och smidighet. Ejal40 innehåller även hyaluronsyra som bidrar till att binda fukt i huden och ger en återfuktning inifrån. Ejal40 injiceras i fyra punkter i ansiktet.

Vi rekommenderar:3 behandlingar med Ejal40 med en två veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen upprepas 2-3 gånger per år. Boka behandling med Ejal40 till ett förmånligt pris på vår Bokadirekt!

 

Med ålder minskar mängden kollagen och elastin i huden. Profhilo och Ejal40 verkar genom att stimulera hudens bildande av kollagen (för fasthet) och elastin (för elasticitet, smidighet).