Butt lift – Rumplyft

Butt lift, rumplyft, är en del av den nya trenden med body contouring där man förbättrar kroppens kontur. Är du missnöjd med en platt eller ojämnt rundad rumpa kan ett rumplyft ge den form, fasthet och rundhet du önskar.

På F. Imanuell utför vi Butt lift med HYAcorp, en hyaluronsyrafiller  som tagits fram speciellt för rumplyft och andra estetiska behandlingar där man önskar stor volym. HYAcorp är en säker filler som är godkänd i EU och resultatet varar 1-2 år ( som alltid är detta individuellt).

Man får ett resultat på en gång men den slutliga storleken får du efter 10-14 dagar då  hyaluronsyran har dragit till sig fukt och bundit vid huden så att  materialet ökar i volym 50 – 100 %.  Vi injicerar 50 ml (25 ml på var sida) som kommer att öka i volym upp till 100 ml ( 50 ml på var sida). Det ger ett medelstort rumplyft men om du vill fylla på mer går det bra att göra en andra behandling efter 14 dagar då du fått den fulla volymen av den första injektionen.

Om du förnyar behandlingen helt efter 6 månader blir resultatet ännu mer stabilt.

Behandlingen utförs med lokalbedövning. Efteråt kan rumpan vara öm/ smärta lite de första dagarna Det är bra om du sover på rygg och du kan sitta som vanlig