Butt lift – Rumplyft

Är du missnöjd med en platt eller ojämnt rundad rumpa kan ett rumplyft ge den form, fasthet och rundhet du önskar. Butt lift, rumplyft, är en del av den nya trenden med body contouring där man förbättrar kroppens kontur.

På F. Imanuell utför vi Butt lift med HYAcorp, en hyaluronsyrafiller  som tagits fram speciellt för rumplyft och andra estetiska behandlingar där man önskar stor volym. HYAcorp är en säker filler som är godkänd i EU och resultatet varar 1-2 år ( som alltid är detta individuellt).

Man får resultat på en gång men den slutliga storleken får du efter 10-14 dagar då  hyaluronsyran har dragit till sig fukt och bundit vid huden så att  materialet ökar i volym 50 – 100 %.  Vi rekommenderar 60 ml (= 30 ml på var sida) som kommer att kunna öka i volym upp till 120 ml (= 60 ml på var sida). Om du vill fylla på mer går det bra att göra en andra behandling efter 14 dagar då du fått den fulla volymen av den första injektionen

Om du förnyar behandlingen helt efter 6 månader blir resultatet ännu mer stabilt.

Behandlingen utförs med lokalbedövning. Efteråt kan rumpan vara öm/ smärta lite de första dagarna. Det är bra om du sover på rygg och du kan sitta som vanlig.

Pris för buttlift hittar du på vår Boka direkt.