Läppförstoring på klinik i Östermalm, Stockholm

Läppförstoring med filler är ett perfekt alternativ för dig som är missnöjd med dina smala läppar och vill att de ska bli fylligare och mer välformade. Beautyface är specialister på läppfillers och har stor erfarenhet av att ge professionella behandlingar med lyckade resultat. Vi ser framemot att få förverkliga din dröm om en vacker mun!

Läpparna är en viktig del av vårt utseende och fylliga läppar med jämn form anses ofta som vackert och ungdomligt. En tydlig amorbåge ger en mer definierad mun och det är en av anledningarna till att många vill ha behandling med läppfillers.

Rådgivning av våra specialister

På vår klinik får du en avkopplande stund i en trygg miljö tillsammans med experter på läppfillers. Du kan känna dig trygg när du ska få läppförstoring hos oss!

Våra specialister lyssnar på dina önskemål med din läppförstoring och hjälper dig att få mjuka, fylliga läppar genom fillers i läpparna.

Läppfillers med Stylage

Beautyface arbetar med Stylage från franska Laboratoire Vivacy. De producerar högkvalitativ fillers med tredje generationens hyaluronsyra, ett naturligt ämne som producerar både fukt och volym. Ett riktigt bra val om du vill ha läppförstoring med hjälp av fillers i läpparna.

Produkten har CE-märkning vilket innebär att den möter de krav som EU ställer på funktion, hälsa, miljöpåverkan och funktion.

Stylage ger ett naturligt samt snyggt resultat och vi har naturligtvis din muns naturliga form och dina önskemål som utgångspunkt.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller e-post. Vi ser framemot att få hjälpa dig med din läppförstoring och att svara på dina frågor om fillers i läpparna. Vår klinik Beautyface finns på Riddargatan 36 som ligger på Östermalm i Stockholm.

Läppförstoring | Beautyface | Stockholm

Filler för tydligare drag

Vi har även stor erfarenhet av att ge fillers i näsa, haka, kindben och djupa rynkor. För tydligare drag, rakare linjer eller förbättrad kontur. Se gärna våra Före & Efter-bilder och kontakta sedan oss för att boka tid.