Botox- släta ut veck i pannan, arga rynkan och sura mungipor

Botox gör att muskelceller slappnar av och används därför inom  medicinska behandlingar bl.a. mot migrän och tandgnissling. I skönhetsbehandling används Botox i svagare styrka för att få ansiktsmuskler att slappna av och därigenom plana ut veck och rynkor.

Vi behandlar med Botox Vistabel från läkemedelsföretaget Allergan och varje område injiceras med en specifik mängd, anpassad för det området – för att plana ut rynkor utan att skapa ett stelt utseende. Du kommer att ha kvar din naturliga mimik men slipper arga rynkor och sura mungipor.

Se erbjudanden och paketpriser för Botox på Bokadirekt!

Bild från nöjd kund: Efter Botox med försök att rynka pannan och ögonbrynen

Behandlingar med botox på klinik i Östermalm, Stockholm

Beautyface behandlar med botox och hjälper dig att få ett fräscht och utvilat ansikte. Har du något som du vill rätta till eller behöver du bara lite lyx och extra omsorg? Unna dig en stunds avkoppling och låt oss trolla bort rynkan mellan ögonbrynen eller göra ett ögonbrynslyft.

Pannan och området kring ögonen är extra känsliga mot rynkor och det är inte ovanligt att det skapas en rynka mellan ögonbrynen, den så kallade argrynkan, eller kråksparkar runt ögonen. Det finns många anledningar till varför man får rynkor och de kan till exempel orsakas av ålder, stress och solning.

Har du rynkor eller fina linjer i ansiktet som du vill bli av med? Vi har stor erfarenhet av att arbeta med botox och vet vad som behöver göras för att du ska bli så nöjd som möjligt. Våra behandlingar sker med Botox Vistabel, ett högkvalitativt medel från Allergan, ett globalt läkemedelsföretag. Vi har valt vårt Botox med stor omsorg för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga behandling.

Vad är botox?

Botox är ett muskelavslappnande medel som ges genom injektioner och som används i estetiska behandlingar för att plana ut rynkor och veck. Medicinskt används Botox i stark koncentration  för att behandla migrän, svettningar och tandgnissling. Inom skönhetsbehandlingar används en betydligt svagare koncentration av Botox.

Botox är effektivt för att plana ut rynkor och veck i pannan, ”arga rynkan” mellan ögonbrynen ock fina linjer kring ögonen, kråksparkar. Det fungerar även utmärkt för att lyfta sura mungipor och vi behandlar även mot tandgnissling och starka svettningar i armhålan.

Varför är botox bra?

Det finns många fördelar med att välja Botox! Behandlingen går snabbt att genomföra, du ser resultatet efter sju dagar och det håller ca. tre månader.

Botox i pannan är den mest effektiva behandlingen mot tvärgående veck och rynkor ovanför ögonbrynen. Det samma gäller för glabella, välj en behandlng med Botox för  att släta ut arga rynkan mellan ögonbrynen.

Beautyface erbjuder rådgivning om botox

Vi vill att du ska känna dig trygg på vår klinik och erbjuder därför alltid en konsultation innan din behandling sätter igång. Vid en rådgivning  lyssnar vi på dina önskemål , svarar på dina frågor och ger dig råd om vilken behandling som passar bäst för dig. Beautyface bryr sig om din säkerhet och finns vid din sida, från konsultation till återbesök.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via telefon om du vill veta mer om vår klinik och vad vi har att erbjuda. Vi ger dig gärna mer information om behandlingar med Botox,  till exempel botox i pannan och arga rynkan eller botox kråksparkar.

Du hittar Beautyface på Riddargatan 36 som ligger på Östermalm i Stockholm.