Botulinumtoxin – Botox. Släta ut veck i pannan, arga rynkan och sura mungipor

Vi behandlar med botulinumtoxin av varumärket Botox från läkemedelsföretaget Allergan. Behandling med botulinumtoxin motverkar de statiska rynkor man vanligen får med åren då huden blir mindre elastisk. Injektion av botulinumtoxin är den mest effektiva behandlingen för att släta ut rynkor på pannan, kring ögonen och kring munnen, rynkor som ger ett ”tröttare utseende” .
Efter behandling med botulinumtoxin hos oss kommer du att ha kvar din naturliga mimik men slipper arga rynkor, kråksparkar och sura mungipor.

Botulinumtoxin; efter behandling

Efter Botox: Försök att höja ögonbrynen och rynka pannan. Att man med en våldsam grimas kan tvinga fram en rynka betyder inte att Botox ”inte tagit”. Bedöm istället resultatet när du använder dina normala ansiktsuttryck.

Botulinumtoxin; panna + argrynka

I pannan och mellan ögonbrynen finns starka muskelgrupper som samverkar. För bästa effekt rekommenderar vi att du behandlar pannan och mellan ögonbrynen (glabella) vid samma tillfälle.
Arga rynkan mellan ögonbrynen kräver lite mer botulinumtoxin då musklerna är starkare här och vill dra ihop sig. Se vårt aktuella paketpris för panna och argrynka på vår Bokadirekt.

Behandlingar med Botox på klinik i Östermalm, Stockholm

Beautyface behandlar med Botox och hjälper dig att få ett fräscht och utvilat ansikte. Har du något som du vill rätta till eller behöver du bara lite lyx och att få ta hand om dig själv;  trolla bort rynkan mellan ögonbrynen, släta ut nedåtgående veck från mungipan eller göra ett ögonbrynslyft.

Pannan och området kring ögonen är extra känsliga för rynkor och det är inte ovanligt att det skapas en statisk rynka– argrynkan – i det område mellan ögonbrynen som heter glabella eller att det bildas många tunna rynkor kring ögonen, så kallade kråksparkar, när du ler. Det finns många anledningar till varför man får rynkor, de kan orsakas av ålder, då huden blir mindre elastisk med åren, stress och UV-strålning från solen. En annan faktor är rökning som minskar cirkulationen i huden.

Har du rynkor eller fina linjer i ansiktet som du vill bli av med? Vi har stor erfarenhet av att göra skönhetsbehandlingar med botulinumtoxin och vet vad som behöver göras för att du ska bli så nöjd som möjligt. Våra behandlingar sker med högkvalitativ botulinumtoxin av varumärket Botox från Allergan, ett globalt läkemedelsföretag. Vi har valt vårt material, botulinumtoxin, med stor omsorg för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga behandling.

Vad är Botox?

Botox Vistabel är ett botulinumtoxin, ett muskelavslappnande medel som ges genom injektioner och som används i estetiska behandlingar för att plana ut rynkor och veck. Medicinskt används botulinumtoxin i stark koncentration  för att behandla migrän, svettningar och tandgnissling. Inom skönhetsbehandlingar används en betydligt svagare koncentration.

Botox är effektivt för att plana ut rynkor och veck i pannan, ”arga rynkan” mellan ögonbrynen ock fina linjer kring ögonen, kråksparkar. Det fungerar även utmärkt för att lyfta sura mungipor och vi behandlar även mot tandgnissling och starka svettningar i armhålan.

Varför är Botox bra?

Det finns många fördelar med att välja Botox! Behandlingen går snabbt att genomföra, du ser resultatet efter sju till tio dagar och det håller ca. tre månader.

Botox är den mest effektiva behandlingen mot tvärgående veck och rynkor i pannan, ovanför ögonbrynen. Det samma gäller för området mellan ögonbrynen, glabella. Välj en behandling med Botox för  att släta ut arga rynkan. ( Om argrynkan är mycket djup kan den först behandlas med Botox för att plana ut och därefter fyllas med en mindre mängd filler).

Beautyface erbjuder rådgivning om Botox

Vi vill att du ska känna dig trygg på vår klinik och erbjuder därför alltid en konsultation innan din behandling. Vid en rådgivning  lyssnar vi på dina önskemål , svarar på dina frågor och ger dig råd om vilken behandling som passar bäst för dig. Beautyface bryr sig om din säkerhet och finns vid din sida, från konsultation till återbesök.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via telefon om du vill veta mer om vår klinik och vad vi har att erbjuda. Vi ger dig gärna mer information om behandlingar med Botox,  till exempel Botox i pannan och arga rynkan eller Botox kråksparkar.

Du hittar Beautyface på Riddargatan 36 som ligger på Östermalm i Stockholm.