Botox- släta ut veck i pannan, arga rynkan och sura mungipor

Med åren blir vår hud mindre elastisk och vi får fler ”statiska rynkor” som inte försvinner när ansiktet slappnar av: Veck i pannan, rynka mellan ögonbrynen, kråksparkar (skrattrynkor) och hängande mungipor. Det kan bidra till ett ”tröttare utseende” som inte stämmer överens med dig som person.
Botox hindrar musklerna att dras samman så att rynkor och veck planas ut. Vi behandlar med Botox från läkemedelsföretaget Allergan. Du kommer att ha kvar din naturliga mimik men slipper arga rynkor, kråksparkar och sura mungipor.

Läs mer, se erbjudanden/paketpris på vår Bokadirekt (kostnadsfri konsultation)

Efter Botox: Försök att höja ögonbrynen och rynka pannan. Att man med en våldsam grimas kan tvinga fram en rynka betyder inte att Botox ”inte tagit”. Bedöm istället resultatet när du använder dina normala ansiktsuttryck.

I pannan och mellan ögonbrynen finns starka muskelgrupper som samverkar. För bästa effekt rekommenderar vi att du behandlar pannan och mellan ögonbrynen (glabella) vid samma tillfälle.

Behandlingar med Botox på klinik i Östermalm, Stockholm

Beautyface behandlar med Botox och hjälper dig att få ett fräscht och utvilat ansikte. Har du något som du vill rätta till eller behöver du bara lite lyx och att få ta hand om dig själv? Låt oss trolla bort rynkan mellan ögonbrynen eller göra ett ögonbrynslyft.

Pannan och området kring ögonen är extra känsliga mot rynkor och det är inte ovanligt att det skapas en statisk rynka mellan ögonbrynen, den så kallade argrynkan, eller kråksparkar runt ögonen. Det finns många anledningar till varför man får rynkor, de kan till exempel orsakas av ålder, stress och UV-strålning från solen. En annan faktor är rökning som minskar cirkulationen i huden.

Har du rynkor eller fina linjer i ansiktet som du vill bli av med? Vi har stor erfarenhet av att arbeta med Botox och vet vad som behöver göras för att du ska bli så nöjd som möjligt. Våra behandlingar sker med Botox Vistabel, ett högkvalitativt medel från Allergan, ett globalt läkemedelsföretag. Vi har valt vårt material, botulinumtoxin, med stor omsorg för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga behandling.

Vad är Botox?

Botox Vistabel är ett botulinumtoxin, ett muskelavslappnande medel som ges genom injektioner och som används i estetiska behandlingar för att plana ut rynkor och veck. Medicinskt används botulinumtoxin i stark koncentration  för att behandla migrän, svettningar och tandgnissling. Inom skönhetsbehandlingar används en betydligt svagare koncentration.

Botox är effektivt för att plana ut rynkor och veck i pannan, ”arga rynkan” mellan ögonbrynen ock fina linjer kring ögonen, kråksparkar. Det fungerar även utmärkt för att lyfta sura mungipor och vi behandlar även mot tandgnissling och starka svettningar i armhålan.

Varför är Botox bra?

Det finns många fördelar med att välja Botox! Behandlingen går snabbt att genomföra, du ser resultatet efter sju till tio dagar och det håller ca. tre månader.

Botox är den mest effektiva behandlingen mot tvärgående veck och rynkor i pannan, ovanför ögonbrynen. Det samma gäller för området mellan ögonbrynen, glabella. Välj en behandling med Botox för  att släta ut arga rynkan. ( Om argrynkan är mycket djup kan den först behandlas med Botox för att plana ut och därefter fyllas med en mindre mängd filler).

Beautyface erbjuder rådgivning om Botox

Vi vill att du ska känna dig trygg på vår klinik och erbjuder därför alltid en konsultation innan din behandling. Vid en rådgivning  lyssnar vi på dina önskemål , svarar på dina frågor och ger dig råd om vilken behandling som passar bäst för dig. Beautyface bryr sig om din säkerhet och finns vid din sida, från konsultation till återbesök.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via telefon om du vill veta mer om vår klinik och vad vi har att erbjuda. Vi ger dig gärna mer information om behandlingar med Botox,  till exempel Botox i pannan och arga rynkan eller Botox kråksparkar.

Du hittar Beautyface på Riddargatan 36 som ligger på Östermalm i Stockholm.