Botox

Priser och erbjudanden finns på vår Bokadirekt

Botulinumtoxin – Botox- gör att muskelceller slappnar av. Botox används därför inom medicinsk behandling mot migrän, smärtande muskler, svettningar och tandgnissling.

I skönhetsbehandling används botox i svagare styrka för att få ansiktsmuskler att slappna av och därigenom plana ut rynkor, t ex i pannan,”argrynkan” mellan ögonbrynen och ”kråksparkar”- de fina linjerna vid sidan av ögat.

Vi använder Botox Vistabel från läkemedelsföretaget Allergan.

Mer information om Botox hittar du under fliken Vanliga frågor och aktuellt erbjudande  för botox finner du under Erbjudanden.

Behandlingar med botox på klinik i Östermalm, Stockholm

Beautyface behandlar med botox och hjälper dig att få ett fräscht och utvilat ansikte. Har du något som du vill rätta till eller behöver du bara lite lyx och extra omsorg? Unna dig en stunds avkoppling och låt oss trolla bort rynkan mellan ögonbrynen eller göra ett ögonbrynslyft.

Pannan och området kring ögonen är extra känsliga mot rynkor och det är inte ovanligt att det skapas en rynka mellan ögonbrynen, den så kallade argrynkan, eller kråksparkar runt ögonen. Det finns många anledningar till varför man får rynkor och de kan till exempel orsakas av ålder, stress och solning.

Har du rynkor eller fina linjer i ansiktet som du vill bli av med? Vi har stor erfarenhet av att arbeta med botox och vet vad som behöver göras för att du ska bli så nöjd som möjligt. Våra behandlingar sker med Botox Vistabel, ett högkvalitativt medel Allergan, ett globalt läkemedelsföretag. Vi har valt vårt botox med stor omsorg för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga behandling.

Vad är botox?

Botox är ett muskelavslappnande toxin och ges genom injektioner vilket gör att du slipper kirurgiska ingrepp. Man använder sig av det här medlet både inom kosmetisk och inom medicinsk behandling. Inom kosmetiska behandlingar så används svagare styrkor än i de medicinska.

Botox kan vara väldigt effektivt om du till exempel har besvär av migrän eller svettningar men fungerar även utmärkt om du vill göra en skönhetskorrigering som till exempel botox i pannan eller botox kråksparkar.

Varför är botox bra?

Det finns många fördelar med att välja botox! En av de största är att behandlingen går snabbt att genomföra och du behöver inte vänta länge innan du ser resultatet.

Beautyface erbjuder rådgivning om botox

Vi vill att du ska känna dig trygg på vår klinik och erbjuder därför alltid en konsultation innan din behandling sätter igång. Vid en rådgivning så lyssnar våra erfarna specialister på dina funderingar och gör sedan en analys där de kommer fram till vad som är bäst för just dig. Beautyface bryr sig om din säkerhet och finns vid din sida, från konsultation till återbesök.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via telefon eller e-post om du vill veta mer om vår klinik och vad vi har att erbjuda. Vi ger dig gärna information om till exempel botox i pannan eller botox kråksparkar.

Du hittar Beautyface på Riddargatan 36 som ligger på Östermalm i Stockholm.