PRP–Platelet Rich Plasma–en medicinsk upptäckt som blev en skönhetsbehandling.

Söker du en naturlig skönhetsbehandling? Inget är naturligare än PRP: Injektioner av plasma med hög koncentration av blodplättar från ditt eget blod – och låt dig inte skrämmas av att behandlingen också kallas Vampyrmetoden! Att just blodplättar (engelska; platelets) innehåller tillväxtfaktorer som både läker sår, skapar föryngring av celler och nybildning av blodkärl är en vetenskaplig upptäckt som länge använts inom medicinska behandlingar (ortopedi, gynekologi, urologi, idrottsmedicin mm). En PRP behandling för huden betyder att hudlagren föryngras, skador läker och cirkulationen i huden förbättras då blodkärl nybildas (särskilt viktigt för dig som länge har rökt). Resultatet är en yngre, fräschare och smidigare hud.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen börjar med att lite blod tas (som ett blodprov) och du får vänta en stund medan blodet centrifugeras för att få fram PRP där mängden blodplättar är fem gånger högre än i vårt blod vilket gör att processen med cellförnyelse och nybildning av blodkärl förstärks. Du kan behandla ansikte, dekolletage, hårbotten eller händer med en helt naturlig skinbooster, utan tillsatser, utan risk för allergier.

På F. Imanuell Estetisk klinik har vi utbildning för- och lång erfarenhet av att arbeta med PRP. Vi är även certifierade för Vaginova och P-shot.

PRP för Ansikte/ Acneärr/ Dekolletage/Händer/

PRP för Hårbotten/ Håravfall

PRP-behandling för kvinnor:
O-shot -Vaginova

PRP-behandling för män:
P-shot