PRP- Vampyrmetoden – Naturlig skinbooster

I vårt blod finns blodplättar (engelska: platelets) som innehåller tillväxtfaktorer. Ny forskning har visat att blodplättar har många viktiga funktioner: De bidrar till sårläkning, cellföryngring, nybildning av blodkärl, bildning av kollagen och de är en del av kroppens immunförsvar.
PRP – plasma med koncentrat av blodplättar – kan läka skador både på benvävnad och mjuk vävnad och används därför inom ortopedi, gynekologi, urologi, idrottsmedicin och tandkirurgi.  Mängden blodplättar i PRP är fem gånger högre än i blodet.

I skönhetsbehandlingar används PRP för att föryngra hud. Behandlingen startar en naturlig process som föryngrar huden, ger bättre cirkulation i hudlagren och mer fasthet genom nybildning av kollagen . Ofta ser man resultat redan efter första behandlingen men vi rekommenderar att man planerar in en PRP-behandling efter ca en månad. Därefter kan man vänta med nästa behandling 6-12 månader.

Materialet som används är ditt eget blod, inga kemikalier tillsätts. PRP är 100% naturligt och det finns ingen risk för allergiska reaktioner.

Ansikte/ Dekolletage/Händer

Håravfall/ Hårbotten

För kvinnor:
O-shot -Vaginova

För män:
P-shot