Ögonlocksplastik

Vår hud blir med åren mindre elastisk, det gäller också huden runt ögonen vilket kan resultera i ett hudöverskott på övre ögonlocket eller som påsar under ögonen. Ofta uppträder problemen i medelåldern (40 – 60 år) men de kan komma tidigare i livet och beror då vanligen på arvsanlag.

Att ständigt ”se trött ut” eller uppleva att man ”ser mycket äldre ut” påverkar självkänsla och välbefinnande, hängande ögonlock eller påsar under ögonen är därför ett vanligt område för estetiska behandlingar. Icke-kirurgiska behandlingar (Plasma pen eller injektionsbehandlingar) kan avhjälpa mindre problem men för en varaktig förbättring av överskott av hud kring ögat är ögonlocksplastik ett bättre val.

Boka en tid för konsultation där du  får en bedömning om ögonlockplastik passar för dina problem. Du får svar på dina frågor omkring ögonlockplastik och berätta vilka förväntningar du har på en operation.
Du förbinder dig inte till något vid konsultationen, du får med dig en broschyr med information om operationen och vad man bör tänka på före och efter, så att du i lugn och ro kan läsa igenom detta hemma.

Bokadirekt