Laser – Permanent hårborttagning

Oönskad hårväxt är ett problem både för män och kvinnor. Att raka, plocka eller vaxa bort håren kan resultera i att hårväxten blir kraftigare. SHR Laser – Super Hair Removal – är skonsam, snabb och effektiv metod för permanent hårborttagning. Du kan behandla besvärande hårväxt både på ansiktet och på kroppen. SHR Laser arbetar alltid med rätt pulslängd och våglängd för effektiv hårborttagning.

Våra hårstrån växer i cykler: I första fasen bildas hårstrået, växer och blir längre. I andra fasen slutar håret att växa och hårsäcken går ner i vila. I tredje fasen kommer hårstråt att fall av och ett nytt hårstrå förbereds för att växa ur hårsäcken. De här cyklerna upprepas om och om igen.

Hårborttagningen blir permanent då värmen från lasern leds ner i hårsäcken som förstörs och slutar producera hårstrån. Vid varje behandling förstörs de hårsäckar som just då är i tillväxtfasen.

  • Raka helst området 24 timmar innan din behandling
  • Du bör inte ha solat veckorna före behandling och de första veckorna efter behandlingen bör du använda solskyddsfaktor 50 om du solar
  • Undvik att träna/ basta den närmaste veckan efter behandling

Läs mer om behandlingen på Bokadirekt