Ansiktslyft på klinik i Östermalm, Stockholm

Unna dig ansiktslyft hos oss – vi framhäver dina vackra drag utan kirurgi. Beautyface är en estetisk klinik i Stockholm där du kan boka tid för att fräscha upp ditt utseende med hjälp av våra skönhetsspecialister. Vi vill vara ditt förstahandsval när du är i behov av att strama upp huden utan kirurgiska ingrepp.

Trådlyft – behandling med PDO-tråd

Beautyface arbetar med trådlyft vilket innebär att vi genomför effektiva behandlingar med snabba resultat. På vår klinik kan du bland annat få trådlyft av läppar och förbättring av näsan med hjälp av PDO-tråd, en kirurgisk tråd som använts inom kärlkirurgi i flera decennier.

Trådlyft är en effektiv behandling när du vill lyfta dina ögonbryn eller ditt ansikte utan att behöva genomföra en operation och uppleva en långvarig återhämtning. Du behöver till exempel inte oroa dig för några stygn eftersom tråden så småningom absorberas av kroppen.

Ansiktslyft utan kirurgi

Vi har lång erfarenhet av ansiktslyft och utför till exempel ett lower face-lift på båda sidorna av ditt ansikte. Behandlingen resulterar i att din käklinje får en bättre kontur samtidigt som linjerna kring mun och näsa slätas ut. Vårt ansiktslyft gör så att huden stramas upp och du kan se resultat omedelbart. Du kan även glädja dig åt att resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna.

Behandlingen passar bra för nästan alla friska personer och kan till exempel vara ett alternativ för dig som är missnöjd över att huden kring kinder och käklinje samt under haka blivit slapp. Med hjälp av ett ansiktslyft kan du bland annat få en vackrare profil och bli av med din dubbelhaka.

Kontakt

Beautyface finns på Riddargatan 36 som ligger på Östermalm i Stockholm. Kontakta oss gärna om du är nyfiken på ansiktslyft eller ögonbrynslyft. Vi ser framemot att få hjälpa dig med trådlyft på vår moderna klinik.

Ögonbrynslyft

Beautyface utför även ögonbrynslyft som är en populär behandling bland personer vars ögonbryn sjunkit ner. Ögonbrynslyft med trådar fungerar även bra på yngre som har så kallade tunga ögonbryn. Våra duktiga specialister skapar Cat eyes som är en av de senaste trenderna inom ögonbrynslyft.

Boka tid för konsultation

Känner du dig osäker på om ansiktslyft eller ögonbrynslyft är något för dig? Vill du ha mer information om vad trådlyft innebär? Vi erbjuder konsultation där du får berätta om dina önskemål och vi gör en bedömning kring vilken sorts trådlyft som skulle passa dina behov.