P-shot: PRP- behandling för män

P-shot är en behandling av penis som utförs av mer än 700 läkare/ kliniker i USA – ofta under namnet Priapus-shot. Det är en PRP- behandling där man drar nytta av tillväxtfaktorer i våra blodplättar (trombocyter) som läker vävnad, ger cellförnyelse och skapar nya blodkärl. Som medicinsk behandling används PRP därför inom ortopedi,  idrottsmedicin, gynekologi och urologi.
Behandlingen börjar med att lite blod tas (som ett blodprov) och du får vänta en stund medan blodet centrifugeras för att få fram PRP där mängden blodplättar är fem gånger högre än i vårt blod vilket gör att processen med cellförnyelse och nybildning av blodkärl förstärks. Då det är ditt eget blod som används finns ingen risk för allergiska reaktioner eller andra biverkningar.
Behandlingen genomförs med lokalbedövning- det gör inte ont. Den upprepas helst två gånger med 1 månads mellanrum. Resultatet brukar märkas efter ca 3 veckor och kan hålla upp till 18 månader.

Med P-shot behandlas

  • EREKTIONSPROBLEM
  • OELASTISK HUD
  • SMÄRTA (Beror ofta på ärrbildning efter inflammationer)
  • PEYRONIES SJUKDOM (Böjd penis)

P-shot kan också ge

  • FÖRBÄTTRAD SEXUELL LUST OCH UTHÅLLIGHET
  • NÅGOT FÖRSTORANDE EFFEKT PÅ PENIS (Individuellt)

På F. Imanuell Estetisk klinik har vi utbildning för- och  lång erfarenhet av att arbeta med PRP-behandlingar, vi är certifierade för P-shot. Boka en konsultation med doktor Georgios, du får svar på dina frågor och får mer information om P-shot.

PRP - Platelet Rich Plasma