P-shot: PRP- behandling för män

F. Imanuell har utbildning och certifikat för P-shot, vi har haft behandlingen sedan 2019 och vi har därför stor erfarenhet av behandlingen.

P-shot  (som i USA utförs under namnet Priapus-shot) är en PRP- behandling där man drar nytta av tillväxtfaktorer i våra blodplättar (trombocyter) som läker vävnad, ger cellförnyelse och skapar nya blodkärl. Som medicinsk behandling används PRP därför inom ortopedi,  idrottsmedicin, gynekologi och urologi.

Med P-shot behandlas

  • EREKTIONSPROBLEM
  • OELASTISK HUD
  • SMÄRTA (Beror ofta på ärrbildning efter inflammationer)
  • PEYRONIES SJUKDOM (Böjd penis)

P-shot kan också ge

  • FÖRBÄTTRAD SEXUELL LUST OCH UTHÅLLIGHET
  • NÅGOT FÖRSTORANDE EFFEKT PÅ PENIS (Individuellt)

Behandlingen börjar med att lite blod tas (som ett blodprov) som centrifugeras för att få fram Platelet-Rich-Plasma, där mängden blodplättar är fem gånger högre än i vårt blod vilket gör att processen med cellförnyelse och nybildning av blodkärl förstärks. Då det är ditt eget blod som används finns ingen risk för allergiska reaktioner eller andra biverkningar.
Behandlingen genomförs med lokalbedövning, det gör inte ont. Den upprepas helst två gånger med 1 månads mellanrum. Resultatet brukar märkas efter ca 3 veckor och kan hålla upp till 18 månader.

Boka en konsultation för mer information och svar på dina frågor. Du kan också ringa 0706647087 .

På F. Imanuell Estetisk klinik har vi utbildning för- och  lång erfarenhet av att arbeta med PRP-behandlingar, vi är utbildade och  certifierade för P-shot. Har du frågor? Hör av dig till oss på 070-6647087. Eller boka en konsultation med doktor Georgios, urolog specialist.

PRP - Platelet Rich Plasma