P-shot

Behandling för män.

P-shot är en behandling av penis som utförs av mer än 700 läkare/ kliniker i USA – ofta under namnet Priapus-shot.

P-shot är en typ av PRP behandling där man drar nytta av tillväxtfaktorerna i blodet och deras förmåga att läka vävnad och skapa cellförnyelse. Injektion med PRP ( Platelet Rich Plasma) förbättrar blodcirkulationen i det område som behandlas Då det är ditt eget blod som används finns ingen risk för allergiska reaktioner eller andra biverkningar.

P-shot används för att behandla erektionsproblem, Peyronies sjukdom ( böjd penis), oelastisk hud och problem med smärta vid erektion, vilket kan hänga samman med ärrbildning efter inflammationer i vävnaden.

P-shot används även för att allmänt förbättra sexuell lust och uthållighet och i vissa fall kan man även få en något förstorande effekt på penis. Detta är dock individuellt.

Behandlingen genomförs med lokalbedövning- du behöver inte känna smärta. Den upprepas oftast två gånger med 1 månads mellanrum. Resultatet brukar märkas efter ca 3 veckor och kan hålla upp till 18 månader.

Boka en tid för konsultation där du får mer information om P-shot. Om du väljer att göra din behandling inom en månad därefter tillgodoräknar vi dig kostnaden för konsultation (500 kr).