Butt lift

Butt lift är en del av den nya trenden med body contouring- kroppskonturering. Är du missnöjd med en platt- eller ojämnt rundad rumpa kan ett Butt lift ge den form och den rundhet du önskar.

På F.Imanuell utför vi Butt lift med en hyaluronsyra- filler som tagits fram speciellt för Butt lift och andra estetiska behandlingar där man önskar stor volym. Fillern är säker och resultatet varar 1-2 år ( som alltid är detta individuellt).

Man får ett resultat på en gång men det slutliga resultatet kommer efter 10-14 dagar då molekylerna i hyaluronsyran har dragit till sig fukt och bundit vid huden. Materialet ökar då i volym 50 – 100 %. Vid första behandlingen injiceras 40 ml, som efter 14 dagar ökar till 60- 80 ml.

Vill du göra ett mindre till medelstort Butt lift kan det räcka med en behandling, men om du känner att du vill fylla på mer går det bra att göra en andra behandling efter 14 dagar då du fått resultatet av den första injektionen. Vid andra behandlingen injiceras 20 ml (ökar 50 – 100 %). Det går sedan att fylla på mer igen, efter 14 dagar.

Om du förnyar behandlingen helt efter 6 månader blir resultatet ännu mer stabilt.

Behandlingen utförs under lokalbedövning. Efteråt kan rumpan vara öm/ smärta lite de första dagarna Det är bra om du sover på rygg och du kan sitta som vanligt.